Damwand platen

Home/Damwandplaten

Bent u op zoek naar kwalitatieve en duurzame dak- of wandbeplating? Dan bieden de damwandplaten van DW Twente uitkomst.

Met een hoogwaardige afwerking en stevig karakter zijn onze damwandplaten de ideale oplossing voor uw probleem. Bekijk ons brede aanbod en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Als specialist in dak- en gevelsystemen snappen we waar u naar op zoek bent. We adviseren u dan ook graag over de verschillende toepassingen van damwandplaten en helpen u om de juiste keuze te maken. Op basis van uw wensen bieden we een passende en bovenal betaalbare oplossing.

damwand dakplaat

B-Keus damwand dakplaten

De damwand dakplaten zijn voorzien van een sterk trapeziumprofiel met een staal dikte van 0,50 mm hierdoor zijn de platen licht van gewicht en daarom ook makkelijk te monteren. De dakplaten zijn uiterst geschikt voor het beplaten van schuren, overkappingen of bedrijfspanden.

Bestellen
damwand dakplaat

B-Keus damwand dakplaten + anti condens vilt

De damwand dakplaten zijn voorzien van een sterk trapeziumprofiel met een staal dikte van 0,50 mm hierdoor zijn de platen licht van gewicht en daarom ook makkelijk te monteren. De dakplaten zijn uiterst geschikt voor het beplaten van schuren, overkappingen of bedrijfspanden. Een anti vocht doek onder de damwand dakplaat is een simpele oplossing om zo geen last meer van vocht te hebben onderaan de beplating.

Bestellen
Gratis offerte voor uw volgende project

Wat wordt uw volgende project?

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Twijfelt u over de maatvoering? Of weet u niet precies het aantal meters wat nodig is voor uw project? Geen probleem! Via onze offertetool kunt u gemakkelijk uw wensen omschrijven. U krijgt vervolgens, geheel vrijblijvend, een offerte op maat van onze experts.

Offerte aanvragen

Anderen bekeken ook..

Dakpanplaten
Dakpanplaten
De ongeïsoleerde stalen dakpanplaten met een staal dikte van 0,50mm zijn afgewerkt met een duurzame silicone polyester coating. De dakpanplaten zijn zowel op nieuwbouw als renovatiedaken toepasbaar.
Damwand Wandplaten
Damwand Wandplaten
De damwand wandplaten worden veel gebruikt voor wandbeplating aan bedrijfspanden, schuren of overkappingen. De damwand platen kunnen ook gebruikt worden voor een afscheiding. Damwand wandplaten zijn gemaakt van staal met een dikte van 0,50 mm. Door het trapezium profiel is de damwandplaat erg stevig en eenvoudig te monteren.

Damwandplaten kopen

Onze damwandplaten worden gemaakt van staal en afgewerkt met een duurzame coating. Dit maakt de platen bijzonder stevig en slijtvast. Deze vorm van wandbeplating is dan ook een slimme keuze wanneer u zoekt naar een duurzaam en betaalbaar alternatief. We leveren zowel damwandplaten voor wanden als damwandplaten voor daken.

We bieden altijd de hoogste kwaliteit producten en zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u zoekt. Bekijk hier enkele specificaties van onze damwandplaten:

  • Werkende breedte van 1.000 mm
  • Staaldikte van 0,50 mm
  • Gewicht van 4,50 kg/m²
  • Maximale lengte van 9.000 mm

De damwandplaten hebben een trapeziumprofiel met een profielbreedte van 120 mm en een profielhoogte van 35 mm. Dit maakt de damwandplaat stevig en eenvoudig te monteren.

B-keus damwandplaten

Onze B-keus damwandplaten zijn uit voorraad leverbaar en zeer voordelig. De prijs van deze platen ligt lager dan nieuwe exemplaren omdat de B-keus damwandplaten enkele gebruikssporen kunnen bevatten. Uiteraard doet dit niets af aan de kwaliteit of veiligheid. Dus bent u op zoek naar goedkope damwandplaten? Maak dan een keuze uit ons assortiment B-keus damwandplaten.

Damwandplaten op maat

Zoekt u zwarte damwandplaten? Of heeft u liever damwandplaten in groen of antraciet? Alles is mogelijk. We bieden standaard damwandplaten in antraciet of zwart, maar andere kleuren kunnen op aanvraag geleverd worden. Bovendien kunnen we uw damwandplaten volledig op maat maken en aanpassen op de afmetingen van uw project. U hoeft enkel de juiste afmetingen door te geven, en wij zorgen dat u het juiste materiaal geleverd krijgt.

Damwandplaten van Dak en Wand Twente

Bent u op zoek naar duurzame en eenvoudig te monteren damwandplaten voor dak of wand? Bekijk dan ons hele assortiment en laat u adviseren over de verschillende mogelijkheden. U kunt rekenen op passend advies en producten van hoogste kwaliteit. Ben u niet zo’n ervaren klusser? We hebben alle informatie op een rij gezet voor de doe-het-zelver. Op onze pagina ‘doe-het-zelver’ vindt u een uitgebreid stappenplan en tips voor het monteren van damwandplaten. We leggen haarfijn uit hoe u eenvoudig in 3 handige stappen uw damwandplaten kunt monteren.

Met onze handige offertetool kunt u al uw wensen gemakkelijk en vrijblijvend aan ons doorgeven. Vervolgens stellen wij een offerte op die volledig aansluit op uw wensen en eisen. Zo bent u altijd verzekerd van de beste service. Heeft u een vraag over damwandplaten en wilt u vandaag nog een antwoord? Bel ons dan via 06-83320162 of mail naar [email protected]. We beantwoorden uw vragen graag.

Naast kwalitatieve damwandplaten bieden we u ook graag andere producten uit ons assortiment aan, zoals voordelige dakpanplaten, damwand dakplaten, damwand wandplaten en potdeksel profielen.