Damwand dakplaten

Home/Damwand Dakplaten

Damwand dakplaten vormen een betaalbare en duurzame optie voor de beplating van o.a. bedrijfspanden, schuren of overkappingen. In ons assortiment vindt u een selectie damwand dakplaten van zeer hoge kwaliteit.

De damwandplaten voor op het dak worden gemaakt van staal en hebben een dikte van 0,50 mm. Dit maakt de damwand dakplaten van DW Twente lichtgewicht en eenvoudig te monteren. Bovendien zijn de stalen dakplaten voorzien van een duurzame en kleurvaste coating.

Als specialist in dak- en gevelsystemen adviseren we u graag over de verschillende mogelijkheden van damwand dakplaten. Op basis van uw wensen bieden we een passende en bovenal betaalbare oplossing.

damwand dakplaat

B-Keus damwand dakplaten

De damwand dakplaten zijn voorzien van een sterk trapeziumprofiel met een staal dikte van 0,50 mm hierdoor zijn de platen licht van gewicht en daarom ook makkelijk te monteren. De dakplaten zijn uiterst geschikt voor het beplaten van schuren, overkappingen of bedrijfspanden.

Bestellen
damwand dakplaat

B-Keus damwand dakplaten + anti condens vilt

De damwand dakplaten zijn voorzien van een sterk trapeziumprofiel met een staal dikte van 0,50 mm hierdoor zijn de platen licht van gewicht en daarom ook makkelijk te monteren. De dakplaten zijn uiterst geschikt voor het beplaten van schuren, overkappingen of bedrijfspanden. Een anti vocht doek onder de damwand dakplaat is een simpele oplossing om zo geen last meer van vocht te hebben onderaan de beplating.

Bestellen
Gratis offerte voor uw volgende project

Wat wordt uw volgende project?

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Twijfelt u over de maatvoering? Of weet u niet precies het aantal meters wat nodig is voor uw project? Geen probleem! Via onze offertetool kunt u gemakkelijk uw wensen omschrijven. U krijgt vervolgens, geheel vrijblijvend, een offerte op maat van onze experts.

Offerte aanvragen

Anderen bekeken ook..

Dakpanplaten
Dakpanplaten
De ongeïsoleerde stalen dakpanplaten met een staal dikte van 0,50mm zijn afgewerkt met een duurzame silicone polyester coating. De dakpanplaten zijn zowel op nieuwbouw als renovatiedaken toepasbaar.
Damwand Wandplaten
Damwand Wandplaten
De damwand wandplaten worden veel gebruikt voor wandbeplating aan bedrijfspanden, schuren of overkappingen. De damwand platen kunnen ook gebruikt worden voor een afscheiding. Damwand wandplaten zijn gemaakt van staal met een dikte van 0,50 mm. Door het trapezium profiel is de damwandplaat erg stevig en eenvoudig te monteren.

Damwand dakplaten kopen

Bent u op zoek naar hoogwaardige damwand dakplaten? Bekijk ons hele assortiment en kies een type dakplaat dat bij uw project past. Vraag gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan via onze offertetool en ontdek wat uw mogelijkheden zijn.

De dak damwandplaten van DW Twente zijn stevig, duurzaam en erg functioneel. Hiermee garanderen we dan ook de hoogste kwaliteit. Enkele specificaties van de damwand dakplaten uit ons assortiment zijn:

  • Werkende breedte van 1.000 mm
  • Staaldikte van 0,50 mm
  • Gewicht van 4,50 kg/m²
  • Maximale lengte van 9.000 mm

De damwandplaten voor het dak hebben een trapeziumprofiel met een profielbreedte van 80 mm en een profielhoogte van 35 mm. Dit maakt de damwand dakplaten stevig en eenvoudig te monteren. De damwand dakplaten komen in de kleuren antraciet en zwart. Ze zijn geschikt voor zowel dakbekleding als gevelbekleding. Damwand dakplaten worden gebruikt voor dak beplating op schuren, overkappingen of bedrijfspanden.

B-keus damwand dakplaten

Bent u op zoek naar goedkope damwand dakplaten? Bekijk dan onze collectie B-keu damwand dakplaten. De damwand dakplaten in deze categorie kunnen enkele kleine gebruikssporen bevatten, maar zijn over het algemeen nog zo goed als nieuw. In vergelijking met nieuwe dak damwandplaten zijn B-keus damwand dakplaten goedkoper maar niet van mindere kwaliteit.

B-keus damwand dakplaten met anti-condensvilt

Zoekt u een oplossing voor het tegengaan van schimmel- en condensvorming onder uw dakplaten? In ons assortiment vindt u damwand dakplaten met anti-condensvilt. Het zelfklevende anti-condens vilt wordt onder de damwand dakplaten geplakt. Deze platen gaan vocht en schimmelvorming tegen, waardoor de levensduur van uw dak verlengd wordt. Bekijk ons brede aanbod en maak een keuze.

Montage damwandplaten dak

Met behulp van ons handige stappenplan berekent u gemakkelijk de afmetingen voor uw project. Zodra u deze bij ons heeft ingediend, zorgen wij dat u het juiste materiaal geleverd krijgt. Vervolgens kunt u gemakkelijk zelf de damwand dakplaten monteren aan de hand van onze overzichtelijke handleiding. Voor eventuele vragen kunt u uiteraard altijd bij ons terecht.

Damwand dakplaten van Dak en Wand Twente

Zijn damwand dakplaten voor u de juiste oplossing? Bekijk dan het hele assortiment dak damwandplaten bij DW Twente. U vindt alle specificaties die u zoekt op de verschillende productpagina’s.

Bij twijfels over de maatvoering voor uw project of het juiste materiaal geven we u graag passend advies. Bovendien kunt u door middel van de offertetool al uw wensen doorgeven, dan vertalen wij deze naar een passende oplossing. Bij twijfels over de maatvoering voor uw project of het juiste materiaal geven we u graag passend advies. Bovendien kunt u door middel van de offertetool al uw wensen doorgeven, dan vertalen wij deze naar een passende oplossing. Heeft u vragen over damwand dakplaten en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel ons dan via 06-83320162 of stuur een mail naar info@dakenwandtwente.nl. Onze experts vertellen u graag meer over damwand dakplaten.

Naast damwand dakplaten helpen we u ook graag met de juiste materialen voor projecten waar u dakpanplaten, damwandplaten, damwand wandplaten en potdeksel profielen voor nodig bent.