Dakpanplaten

Home/Dakpanplaten

Dakpanplaten zijn een betaalbare, duurzame maar bovenal ook mooie optie voor de bekleding van uw dak.

Met dakpanplaten bent u namelijk verzekerd van een kleurvast en weerbestendig dak dat jarenlang meegaat. De stalen dakpanplaten hebben bovendien een dakpanprofiel waardoor de uitstraling van uw overkapping, schuur of tuinhuis authentiek blijft.

Bent u ook opzoek naar goedkope dakpanplaten? Dan kunt u uw dakpanplaten kopen bij Dak en Wand Twente. Wij leveren duurzame dakpanplaten van de hoogste kwaliteit voor een scherpe prijs.

dakpanplaten - dwtwente

B-Keus dakpanplaten

De ongeïsoleerde stalen dakpanplaten met een staal dikte van 0,50mm zijn afgewerkt met een duurzame silicone polyester coating. De dakpanplaten zijn zowel op nieuwbouw als renovatie -daken toepasbaar. De dakpanplaten zijn in verschillende kleuren leverbaar. Zwart en antraciet zijn standaard scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.

Bestellen
dakpanplaten - dwtwente

B-Keus dakpanplaten met anti condensvilt

Een anti vocht doek is een simpele oplossing om zo geen last meer van vocht te hebben onder aan de dakpanplaat. Door het vochtvilt te plaatsen kunt u voorkomen dat er meer vocht en of schimmelvorming optreedt binnen de omgeving. Wilt u het vocht en schimmel probleem voorkomen?

Bestellen
Gratis offerte voor uw volgende project

Wat wordt uw volgende project?

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Direct en geheel vrijblijvend een offerte op maat

Twijfelt u over de maatvoering? Of weet u niet precies het aantal meters wat nodig is voor uw project? Geen probleem! Via onze offertetool kunt u gemakkelijk uw wensen omschrijven. U krijgt vervolgens, geheel vrijblijvend, een offerte op maat van onze experts.

Offerte aanvragen

Anderen bekeken ook..

Damwand Dakplaten
Damwand Dakplaten
De damwand dakplaten zijn voorzien van een sterk trapeziumprofiel met een staal dikte van 0,50 mm hierdoor zijn de platen licht van gewicht en daarom ook makkelijk te monteren. De dakplaten zijn uiterst geschikt voor het beplaten van schuren, overkappingen of bedrijfspanden.
Damwand Wandplaten
Damwand Wandplaten
De damwand wandplaten worden veel gebruikt voor wandbeplating aan bedrijfspanden, schuren of overkappingen. De damwand platen kunnen ook gebruikt worden voor een afscheiding. Damwand wandplaten zijn gemaakt van staal met een dikte van 0,50 mm. Door het trapezium profiel is de damwandplaat erg stevig en eenvoudig te monteren.

Dakpanplaten kopen

Wij hebben stalen dakpanplaten in ons assortiment die geschikt zijn voor uiteenlopende doeleinden. We voorzien onze dakpanplaten van een sterke zinklaag en een kleurvaste coating waarmee we de levensduur van de dakpanplaten aanzienlijk verlengen. Dit betekent dat u weinig onderhoud heeft en optimaal kunt profiteren van uw dakbedekking.

U kunt bij ons terecht voor dakpanplaten antraciet en dakpanplaten zwart. Overige kleuren zoals dakpanplaten rood kunnen op aanvraag worden geleverd. Enkele aanvullende specificaties van onze dakpanplaten zijn:

  • Werkende breedte van 1100 mm
  • Staaldikte van 0,50 mm
  • Gewicht van 4,50 kg/m²
  • Maximale lengte van 4.500 mm

De staaldikte van 0,50 millimeter maakt de dakpanplaat lichtgewicht en makkelijk te vervoeren en plaatsen.

B-keus dakpanplaten

Naast ons assortiment nieuwe dakpanplaten leveren we ook B-keus dakpanplaten. Dit houdt in dat de dakpanplaten lichte gebruikssporen kunnen bevatten wat echter niets afdoet aan de kwaliteit. Bijvoorbeeld kleine deukjes of krasjes. B-keus dakpanplaten zijn over het algemeen goedkope dakpanplaten die zowel op nieuwbouw- als renovatiedaken geplaatst kunnen worden. Ook de B-keus dakpanplaten zijn voorzien van een beschermende laag en kleurvaste coating. Dakpanplaten zijn geschikt voor een overkapping, tuinhuis of afdak. We kunnen de B-keus dakpanplaten voor u op maat maken. Onze experts denken graag met u mee over de gewenste maat en kleursamenstelling van uw dakpanplaten. U kunt uw wensen en behoeften doorgeven aan onze experts. Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar passende dakpanplaten.

B-keus dakpanplaten met anti-condensvilt

Om schimmel- en condensvorming aan de onderkant van uw dakpanplaten te voorkomen kunt u ervoor kiezen om B-keus dakpanplaten met anti-condensvilt aan te schaffen. We monteren de condensfolie strak onder de dakpanplaat met duurzame lijm zodat u geen last meer heeft van condensvorming in uw schuur, werkplaats of tuinhuis.

Montage van de dakpanplaten

Zodra u de juiste afmetingen voor uw dakpanplaten heeft bepaald met behulp van ons handige stappenplan, hoeft u enkel de maten aan ons door te geven. Wij zorgen ervoor dat de dakpanplaten speciaal voor u op maat gemaakt worden. Vervolgens kunnen de dakpanplaten van Dak en Wand Twente eenvoudig zelf worden geplaatst. We leveren een overzichtelijke handleiding en zijn altijd bereikbaar voor eventuele vragen.

Dakpanplaten van Dak en Wand Twente

Bent u op zoek naar hoogwaardige en goedkope dakpanplaten? Dan bent u bij Dak en Wand Twente op de juiste plek. Wij leveren kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid met onze dakpanplaten en bieden advies en producten op maat.

Twijfelt u over de maatvoering? Of weet u niet precies hoeveel meter uw project beslaat? Geen probleem; via onze offertetool kunt u gemakkelijk uw wensen omschrijven. U ontvangt vervolgens geheel vrijblijvend een offerte op maat van onze experts. Heeft u een vraag over onze dakpanplaten en of één van onze andere producten en wilt u direct een antwoord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Bel naar 06-83320162 of stuur een mail naar [email protected]. We helpen u graag bij het vinden van geschikte dakpanplaten.

Bent u naast dakpanplaten ook op zoek naar andere producten? Bekijk ons diverse assortiment in voordelige damwandplaten, damwand dakplaten, damwand wandplaten en potdeksel profielen. Wij adviseren u graag in uw keuze voor het juiste product voor uw project.